Kapoenen

Heylaaaa allerliefste kapoenen!! Wat is de leiding weer blij dat we van start zijn gegaan met het kei toffe gidsenjaar! We gaan weer allemaal coole en zotte activiteiten doen! Ben je benieuwd wat we allemaal de komende weken gaan doen? Lees maar heeeeeeeel snel verder!

4 september: Opening van het nieuwe gidsenjaar

Vandaag gaan we van start met het nieuwe gidsenjaar want het is de enige echte opening van gidsen Sint-Godelieve! Jullie worden verwacht van 10u- 17u aan de speelpleinen (Gildenstraat 21) waar onze nieuwe lokalen worden gebouwd! De leiding heeft er alvast heel veel zin in!

11 september: Nowanvergadering

Dag lieve kapoenen, Weten jullie wie Nowan is? Moest je het niet weten of ben je het misschien een beetje vergeten... Dat is helemaal geen probleem want vandaag gaan we een mega tof spel spelen om te weten te komen wie dit is! Ook gaan we de andere kapoentjes vandaag nog beter leren kennen! Jullie zijn allemaal welkom van half 2 tot half 5 aan ons lokaal! (Gildenstraat 2-5)

18 september: Bosspel

Zoals echte kapoenen spelen en ravotten wij graag in het bos! Vandaag gaan we een super-duper- cool bosspel spelen! Wil je weten wat dit precies inhoudt? Dan zien wij je graag van half 2 tot half 5 aan ons lokaal!

25 september: Vriendjesdag

Vandaag mogen jullie zo veel mogelijk vriendinnetjes meenemen naar de gidsen, want het is vriendjesdag! Kom maar van half 2 tot half 5 naar het lokaal om samen een supertof spel te spelen! Wie weet worden jullie vriendinnetjes wel nieuwe gidskes!

2 oktober: Disneyvergadering

Sneeuwwitje, Peter Pan, Mickey en Minnie Mouse… en nog zo veel meer!! Houden jullie ook zo veel van Disney net zoals de leiding? En willen jullie ook graag weten wat wij precies gaan doen? Kom dan zeker van half 2 tot half 5 naar het lokaal om dit te ontdekken! Jullie mogen je zeker verkleden in het thema Disney!

Na deze activiteit is het ook uniformverkoop waar de ouders nieuwe uniformstukken kunnen kopen voor hun kapoenen! Uw dochter kan natuurlijk ook hier uniformstukken passen!

9 oktober: Zoom

Wie-o-wie is de allerbeste scouts van Turnhout en omstreken? De gidsen van Sint-Godelieve natuurlijk! Wij gaan al onze krachten samenbundelen op Zoom om te strijden tegen de andere scoutsen, want…. Wij willen natuurlijk die gouden beker hebben!

Meer info hierover volgt via een brief!

16 oktober: Kleurenvergadering

Blauw, rood, geel, groen…. Wat zijn dat leuke kleuren! Wij gaan vandaag een kei coole kleurenvergaderingdoen! Jullie mogen slechte kledij aandoen dat goed vuil mag worden!

Wij zien jullie heel graag verschijnen van half 2 tot half 5 aan het lokaal!

Vrijdag 22 oktober is het ook Dag Van De Jeugdbeweging, dus ga zeker je met gidsenuniform naar school en kom in de ochtend gezellig ontbijten op de markt in Turnhout!

23 oktober: Groepsspel

Na dag van de jeugdbeweging gaan wij een spel doen met alle gidskes van Sint-Godelieve, want het is groepsspel! Hebben jullie daar niet kei veel zin in? Kom zeker van half 2 tot half 5 naar het lokaal om nog eens goed te ravotten!

30 oktober: Halloweenvergadering

Oeeeeeh, wij gaan lekker griezelen want het is de enige echte Halloween vergadering! Jullie mogen verkleed komen in een heks, spook... als het maar eng is! Kom van half 2 tot half 5 aan het lokaal om samen met ons te griezelen!

Wauw het gidsenkrantje staat weer helemaal vol met leuke activiteiten! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als de leiding!

Liefs,

Zazoe, Gigi, Toto, Asjra en Veva