Kapoenen

Heylaaaa allerliefste kapoentjes!! Wat is de leiding toch weer superblij om jullie ook in het nieuwe jaar elke zaterdag terug te kunnen zien! Ook in 2023 gaan we weer allemaal gekke, coole en leuk dingen doen op de gidsen. Wil jij graag weten wat we dan gaan doen? Lees dan snel verder!

7 januari: drie koningen zingen

Vandaag mogen jullie je mooiste kroon en koninklijkste outfit uit de kast halen om samen met de leiding een liedje te gaan zingen bij de mensen aan huis. Jullie worden verwacht van 13u30 tot 16u30 aan onze lokalen in jullie koninklijke outfits. De leiding heeft er alvast heeeeel veel zin in!!

14 januari: jinsstage

Oh nee! Deze week zullen jullie jullie allertofste leiding moeten missen! Maar wees niet bang; de jins, die volgend jaar leiding worden, voorzien vandaag een gigantisch leuk spel voor jullie. Alle kapoenen zijn welkom van 13u30 tot 16u30 aan het lokaal.

21 januari: Kerri-is-jarig-spel

Hiep hiep hoera! Kerri is vandaag jarig! Om dit te vieren gaan we het grote Kerri-is-jarig-spel spelen. Allemaal welkom van 13u30 tot 16u30 aan ons lokaal!

PS: Kunnen jullie raden hoeveel jaar Kerri vandaag wordt?

28 januari: freetquiz

Zorg dat je nog wat plaats in je buik overhoudt, want deze zaterdag spelen wij een freetquiz!!! Welke kapoen kan het beste eten, nadenken en quizzen? We zoeken een antwoord op die vraag van 13u30 tot 16u30 aan het lokaal!
 

PS: aangezien we op deze activiteit heel veel lekkere dingetjes gaan eten, zou de leiding jullie willen vragen om allemaal €2 mee te nemen, zodat ons aanbod groot kan zijn!

4 februari: stadsspel

Zoals jullie misschien wel weten, zijn echte kapoenen nieuwsgierig en zoeken ze graag naar avontuur. Daarom gaan wij vandaag de groooote stad Turnhout verkennen. We spreken af van 13u30 tot 16u30 aan ons lokaal.

11 februari: leidingsswitch

Oh neeeee!!!! Jullie moeten weeral jullie leiding een weekje afgeven! Ondanks dat jullie ons weer moeten missen, zal er een leuke ploeg van andere leiding voor jullie klaarstaan… Maar wie jullie leiding wordt vandaag, verklappen wij lekker niet! Kom van 13u30 tot 16u30 naar het lokaal om erachter te komen.

Tot snel x

Gigi, Appie, Kora, Petro, Kerri en Asjra