Kapoenen

Heylaaaa allerliefste kapoenen!! Wat is de leiding weer blij dat we van start zijn gegaan met het keitoffe gidsenjaar! We gaan weer allemaal coole en zotte activiteiten doen. Ben je benieuwd wat we allemaal de komende weken gaan doen? Lees maar heeeeeeeel snel verder!

10 september: Opening: nieuwe gidsenjaar

Vandaag gaan we van start met het nieuwe gidsenjaar met de enige echte opening van gidsen Sint-Godelieve! Jullie worden verwacht van 10u- 17u aan de speelpleinen (Gildenstraat 21) waar onze nieuwe lokalen worden gebouwd! De leiding heeft er alvast heeeeeeel veel zin in!

17 september: Vriendjesdag

Vandaag mogen jullie zo veel mogelijk vriendinnetjes meenemen naar de gidsen, want het is vriendjesdag! Kom maar van half 2 tot half 5 naar het lokaal om samen een supertof spel te spelen! Wie weet worden jullie vriendinnetjes wel nieuwe gidskes!

24 september: Kleurenvergadering

Blauw, rood, geel, groen…. Wat zijn dat leuke kleuren! Wij gaan vandaag een kei coole kleurenvergadering doen!

Wij zien jullie heel graag verschijnen van half 2 tot half 5 in kleren die heel vuil mogen worden aan het lokaal!

1 oktober: Bosspel

Zoals echte kapoenen spelen en ravotten wij graag in het bos! Vandaag gaan we een super-duper- cool bosspel spelen! Wil je weten wat dit precies inhoudt? Dan zien wij je graag van half 2 tot half 5 aan ons lokaal!

8 oktober: Piraten- en zeemeerminnenvergadering

Aaaaaarrhh! Heb jij je al eens afgevraagd hoe het leven op of in de zee is? Dat kan je vandaag komen ontdekken van half 2 tot half 5 aan het lokaal. Jullie mogen je zeker verkleden als een piraat of een zeemeermin.

Na deze activiteit is het uniformverkoop. Hier kunnen ouders nieuwe uniformstukken kopen voor hun kapoenen! Uw dochter kan deze natuurlijk ook passen.

15 oktober: Zoom

Wie-o-wie is de allerbeste scouts van Turnhout en omstreken? De gidsen van Sint-Godelieve natuurlijk! Wij gaan al onze krachten samenbundelen op Zoom om te strijden tegen de andere scoutsen, want wij willen natuurlijk die gouden beker hebben!

Meer info hierover volgt via een brief!

22 oktober: Groepsspel

Na dag van de jeugdbeweging gaan wij een spel doen met alle gidskes van Sint-Godelieve, want het is groepsspel! Hebben jullie daar niet kei veel zin in? Kom zeker van half 2 tot half 5 naar het lokaal om nog eens goed te ravotten!

29 oktober: Halloweenvergadering

Oeeeeeh, wij gaan lekker griezelen want het is de enige echte Halloween vergadering! Jullie mogen verkleed komen in een heks, spook... als het maar eng is! Kom van half 2 tot half 5 aan het lokaal om samen met ons te griezelen!