Kapoenen

KAPOENEN

Hey daar allerliefste kapoenen! Het is alweer tijd voor het tweede gidsenkrantje. Zijn jullie benieuwd wat we de volgende weken allemaal gaan doen? Lees hieronder dan maar heel snel verder! Wij hebben er alvast suuuuuuuuper veel zin in!!

9/11: Beloftedag

Vandaag is het beloftedag! Joepie! Wat dit juist is ontdekken jullie via een brief.

16/11: Freetquiz

Welke kapoenen weten hoe de drie meisjes van k3 heten? Of hoeveel poten een spin heeft? Welke kapoenen kunnen ook veel eten? Vandaag testen we het met een mega leuke freetquiz! Van half 2 tot half 5 aan het lolkaal!

23/11: Jinsstage

Vandaag moeten jullie de leiding een weekje missen! De jins komen namelijk eens proberen hoe is het is om leiding te zijn van de leukste kapoentjes! Natuurlijk is de leiding wel in de buurt om een oogje in het zeil te houden! Van half 2 tot half 5 aan het lokaal!

30/11: Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Ja hoor, vandaag krijgen we heel hoog bezoek. We krijgen bezoek van Sinterklaas en zijn pieten! Wie weet krijgen jullie wel iets lekkers als jullie dit jaar braaf zijn geweest. Van half 2 tot half 5 aan het lokaal. 

7/12: knutselen

kleuren, verven, knippen en plakken, vandaag doen we het allemaal. Het is namelijk knutselvergadering! Van half 2 tot half 5 aan het lolkaal!

14/12: Filmnamiddag

Brrrrr... het is tijdens deze dagen nogal koud buiten! Vandaag gaan we het lekker gezellig maken met alle kapoenen. We gaan namelijk een film kijken! JOEPIE! Jullie mogen allemaal jullie dekentjes, slaapzakken en knuffels meenemen om het extra gezellig te maken! Van half 2 tot half 5 aan het lokaal!

21/12: Wintertocht

Trek jullie stapschoenen en warme kleren al maar aan, want vandaag gaan we op wintertocht! Zijn jullie benieuwd waar we naartoe gaan? Kom dan om half 2 naar het lokaal! Om half 5 mogen jullie mama’s en papa’s jullie weer komen halen.

Dit was dan al het tweede gidsenkrantje, wat gaat de tijd toch snel! De leiding heeft er alvast super veel zin in! Hopelijk zien we jullie elke week!

Heel veel dikke knuffels van jullie allerliefste leiding!

Asjra, Gigi, Rikki, Toto en Zazoe

P.s.: van 29/02 tem. 01/03 gaan we met de kapoenen op weekend. Hou deze datum zeker vrij voor mee te gaan op dit superleuke weekend! Meer info volgt via een brief!

Heb je een vraagje of kan je eens een keertje niet komen. Je mag ons altijd een mailtje sturen op het volgende adres: sintgodelievekapoenen@gmail.com. Onze telefoonnummers vind je in de Wie is Wie.