Gidsenkrantje

Hallo allerliefste Godeliefjes!

Het jaar is nog maar net van start gegaan en we presenteren jullie al het tweede gidsenkrantje van het jaar, natuurlijk opnieuw boordevol leuke activiteiten!

Naast de activiteiten met je eigen tak is het binnenkort weer tijd voor de beloftedag! De tweedejaars kabouters en jonggidsen doen op deze dag hun belofte. Spannend! Graag nodigen we iedereen uit op 9 november voor de belofteviering! Daarna komt ook Sinterklaas langs, tenminste als jullie braaf zijn geweest! 

21 december organiseren we een oud-leidingavond voor iedereen die ooit leiding is geweest bij Sint-Godelieve! Een perfect moment om elkaar allemaal nog eens terug te zien dus! Vergeet je zeker niet in te schrijven!

Omdat het al een beetje kouder wordt, mag vanaf na de beloftedag tot het einde van de krokusvakantie een lange groene (!) broek of broekkousen gedragen worden. Maar een echte scout heeft het natuurlijk nooit koud ;) Vergeet ook zeker geen jas want we blijven zo veel mogelijk buiten spelen! 

Hopelijk zien we jullie elke zaterdag weer verschijnen! Kan je een keertje niet komen? Vergeet je leiding dan niet te verwittigen via mail of telefoon. Hun nummers en mailadressen vind je in de Wie is Wie!

Stevige linker,


De leidingsploeg van Sint-Godelieve

www.gidsensintgodelieve.be

sintgodelievegroepsleiding@gmail.com