Kabouters

Hallokesss allerliefste kabouters, het is tijd voor het tweede gidsenkrantje van het jaar wooohooo!!! Are you ready freddie voor de meest leuke, zotte, toffe en coole activiteiten??? Kijk dan snel hieronder wat we allemaal gaan doen!

28 oktober

Het duurt nog wel een tijdje, maar toch kijken we elk jaar enorm hard uit naar ons kamp!! Hiervoor hebben we extra centjes nodig en daarvoor hebben we vandaag een VERKOOP! Kom om half 2 naar het lokaal voor heerlijke snoepjes te verkopen mmmm lekkerrrr. Jullie mogen terug opgehaald worden om half 5.

4 november

Yesssss haal jullie beste talentjes maar boven, want we hebben vandaag in de Futur ( of de futtur zoals Zus het zegt 😉) de allercoolste playbackshow!!! Je mag dansen, zingen, turnen, mopjes vertellen,… Ook mogen jullie je mooiste disco outfitjes boven halen om te schitteren op het podium. We hebben ook nog een andere leuke verrassing, want daarna is het feesten nog niet gedaan want jullie mogen nog lekker dansen op de kinderfuif!!! Jullie worden dus om half 2 verwacht aan de FUTUR (wezenstraat 6, 2300 Turnhout) en jullie mogen worden opgehaald om 6u ( ook aan de futur). Tot dannnn!

11 november

Vandaag is het een spannende dag, want jullie komen eindelijk te weten in welke patrouille jullie gaan zitten voor de rest van het gidsenjaar! Duss als je benieuwd bent met welke andere kabouters je zit, wie je patrouilleleiding is, wat je patrouillenaam is,… Kom dan zeker van half 2- half 5 naar het lokaal!

18 november

Amaaaai weer een mega spannende dag vandaag, want het is BELOFTE!!! Er volgt zeker nog meer info in de brief/ mail die er binnenkort aankomt!

25 november

Houden jullie net zoals de leiding ook zoveel van eten??? Wij zijn daar nog niet zo van overtuigd, dus kom het maar eens bewijzen op onze FREETQUIZ! Kom van half 2 tot half 5 naar ons lokaal als je durft…

2 december

Welke kabouters zijn er allemaal braaf geweest afgelopen jaar of moet er misschien iemand in de zak?? Vandaag hebben we hoog bezoek, want Sinterklaas en de pieten komen langs!!!!! Verdienen jullie wel snoepjes of niet? Kom van half 2 tot half 5 naar het lokaal, wij kijken er alvast erg naar uit!!

9 december

OHHHH vandaag doen we weer iets kei gezellig en knus! Neem allemaal je SLAAPZAK mee, want het zijn slaapzakkenspelletjes! Kom van 18.30- 20.30u naar het lokaal en als je wilt mag je ook deze keer al in je pyjama staan, want dat is toch veel leuker!!  

16 december

Houden jullie ook zoveel van onder een dekentje gezellig een filmpje te zien, wij wel! Er is toch niks beter dan een leuke familiefilm, Disney film of een romantische film misschien ook wel? Kom van 18.30- 20.30u naar het lokaal en je mag deze keer je pyjama al aanhebben en een dekentje meenemen 😊

23 december

Het is bijnaaaa….. KERSTMIS! Dit is ons favoriete feestje van het jaar en natuurlijk willen wij dit ook al een beetje met jullie vieren! We gaan er ee kei gezellig en leuk kerstfeestje van maken. Maaaar wat is kerst zonder cadeautjes? Maak daarom een zelfgemaakt cadeautje. Je mag creatief zijn. Kom van 18.30-20.30u naar het lokaal als je dit leuke feestje zeker niet wil missen tot dan??

30 december

Er is vandaag jammer genoeg geen activiteit, maar alvast een gelukkig Nieuwjaar van ons!!! Vier het goed en dan zien wij jullie volgend jaar weer 😉

6 januari

Doe jullie allermooiste driekoningen pakjes al maar aan en breng jullie prachtige zangstemmetjes mee, want die gaan we goed kunnen gebruiken tijdens het driekoningen zingen woohooo! Kom van half 2 tot half 5 naar het lokaal.

Dit was het weer. Hopelijk vinden jullie het leuke activiteiten, wij hebben er alvast weer enormmm veel zin in.

Veeeel kusjes van jullie allerleukste leiding Mang, Ikki, Marala, Bagheera, Hathi, Rama en Baloe xxx