Kabouters

Dag coolste kabouters!

De leiding heeft weer een heleboel knotsgekke activiteiten voor jullie klaar. Lees maar snel verder om te zien wat voor leuks eraan komt!

Zaterdag 9 november
Vandaag is het Beloftedag! Een echte hoogdag voor de kabouters, meer info volgt nog in een brief.

Vrijdag 15 november tot zondag 17 november
Joepiedepoepie, we gaan met de kabouters op weekend! Alle praktische informatie staat in de brief. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn!

Zaterdag 23 november
Olala, de leiding heeft een verassing voor jullie! Kom om half twee naar het lokaal om erachter te komen wat we gaan doen… de activiteit stopt om half vijf! Tot dan 

Zaterdag 29 november
Hoor wie klopt daar kind’ren, hoor wie klopt daar kind’ren, hoor wie tikt daar zachtjes tegen ‘t raam. Sinterklaas komt langs! Jullie zijn welkom van half twee tot half vijf aan het lokaal om te zien wie er allemaal braaf of stout is geweest!

Zaterdag 7 december
Wie is de beste in vier op een rij? Wie wordt er miljonair bij monopoly? Wie kan er het snelste de totem pakken bij jungle speed? Ontdek dit allemaal op de gezelschapsspelletjes vergadering van half twee tot half vijf aan het lokaal!

Zaterdag 14 december
Trek je pyjama maar aan en neem je warmste dekentje en knuffel mee want deze week kijken we een film samen. Kom allemaal van 19u tot 21u naar het lokaal!

Zaterdag 21 december
Het is bijna Kerstmis en daarom is het deze week kerstfeestje! Kom samen vieren met ons van half twee tot half vijf aan het lokaal!

Het zit er weeral op voor dit gidsenkrantje. Wij hebben er alvast super veel zin in en hopen jullie elke week te zien. Geef Baloe ook zeker een seintje als je niet kan komen (nummer : 0470 47 99 20 of op sintgodelievekabouters@gmail.com. Nieuwe vriendinnetjes zijn altijd welkom!

Tot zaterdag! 
Veel liefs, jullie supertoffe leiding

Ikki – Akela – Jacala – Raksha – Marala - Baloe