Kabouters

10 september:

Opening: Vandaag vindt onze jaarlijkse opening weer plaats in de nieuwe lokalen. Alle informatie kan je vinden in de gestuurde mail.

17 september:

vriendjesdag: Joepieee, de eerste echte vergadering! Vandaag spelen we een stadsspel en jullie mogen allemaal een vriendinnetje meenemen :) Overtuig jullie vrienden maar, we verwachten jullie om half 2 aan het lokaal en om half 5 zijn we ook daar weer te vinden!

24 september:

Cluedo: vandaag spelen we een superleuk cluedo spel met een speciaal thema. Als jullie willen weten welk superleuk thema het is, kom dan zeker van half 2 tot half 5 naar de lokalen!

1 oktober:

Bosspel: je kan geen nieuw gidsenjaar beginnen zonder een goed ouderwets bosspel.

Dit kan je niet missen! Kom allemaal van half 2 tot half 5 naar de lokalen!

8 oktober:

Vreetquiz: Wie kan er het meeste eten in zijn mond proppen? Als je denkt dat jij het bent kom dan zeker van half 2 tot half 5 naar de lokalen om de leukste vreetquiz te spelen! De leiding denkt namelijk dat zij de beste zijn, dus hebben we jullie nodig om hun een lesje te leren :)

Ook 8 oktober na de activiteit: Uniformverkoop: heb je een nieuwe das, rok, sokken, … nodig? Kom dan zeker naar de uniformverkoop, de brief met info komt nog.

15 oktober:

Zoom: meer informatie hierover komt nog.

PS.  21 oktober is het dag van de jeugdbeweging, dus doe je uniform aan naar school en kom ontbijten op de grote markt (de leiding zal er ook zijn) :)

22 oktober:

Groepsspel: gisteren was het de dag van de jeugdbeweging en stonden wij dus helemaal in de kijker. Vandaag vieren we dit nog eens met de scouts en niet alleen met de tak maar met iedereen. We spelen een groot groepsspel! Ben je benieuwd wat de leiding ervan gemaakt heeft? Kom dan zeker van half 2 tot half 5 naar de lokalen.

29 oktober:

Olympische spelen: De snelste, de grappigste, de sterkste, de beste tekenaar, de beste vliegengooier, dit is wat jij moet zijn om onze olympische spelen te winnen. Denk jij dat je dit allemaal kan/ bent, wil jullie leiding dit eens zien en testen van half 2 tot half 5 aan de lokalen.

Wij kijken er naar uit om elke zaterdag jullie knappe snoetjes te zien!

Groetjes de leiding xxx