Kabouters

KABOUTERS

Dag lieve kabouters!

Wat hebben wij jullie gemist!

We gaan het jaar goed inzetten met al heel veel zotte activiteiten! Lees maar snel verder om alles te ontdekken!

11 september

Wij  vinden het echt amazing dat wij onze cute kabbies back zien!! But hoe well kennen jullie ons nog na two months vakantie?? Today is het time voor de echte test; Who is who?-spel van half 2 tot half 5 aan our locals. 

18 september

Jullie zijn ofcourse onze one and only best friends, maar het leven is much nicer met veel friends dus take iemand you like met je mee en let’s party op de vriendjesdag! Let’s meet om half 2 tot half 5 aan de lokalen. 

25 september

Oh no er is iets terrible gebeurd! See u aan the locals om half 2 tot half 5 om te ontdekken who did it.. We playen ofcourse cluedo 

2 oktober

Today gaan we naar the woods om onze stoere kant te showen… Be at the locals om half 2 tot half 5 als je dit awesome bosgame niet wilt missen!

9 oktober

Everyone moet vandaag helemaal ready zijn want het is very important dat we the best zijn op zoom!! We laten die other scoutsen eens een een buttje ruiken ;) Pas op: today meeten we op het domein van het Sint-jozefscollege om 2. The game is on tot 5 uur!

16 oktober

Kom mee playen met Marala, Chikai, Kaa, Hathi en al onze junglebook-friends in een very special versie van Stratego. We will see u aan de lokalen om half 2 tot half 5!

23 oktober

Het was yesterday day of the jeugdbeweging dus we hope dat jullie jullie pretty gidsenoutfit aan hadden op school ;) Om deze party goed te vieren, playen we met alle takken samen een groepgame van half 2 tot half 5 aan the locals. 

30 oktober

Hoe big is jullie mond en how much kunnen jullie eaten?? We will see bij een funny freetquiz van half 2 tot half 5 aan onze locals.