Jonggidsen

Hey daar allerliefste jogi’s!!!! Het nieuwe Gidsenjaar is van start gegaan en de leiding heeft super duper mega leuke activiteiten in petto voor jullie!! Benieuwd wat we de komende weken allemaal gaan doen? Lees dan snel verder!

17 september: ken je leiding vergadering

Een nieuw Gidsenjaar wil ook zeggen: nieuwe leiding. Het is dan ook de hoogste tijd om elkaar wat beter te leren kennen. Wil je ontdekken hoe graaf jullie nieuwe leiding is? Kom dan van 13u30-16u30 naar het lokaal!

24 september: vriendjesdag (battle of the years)

Vandaag strijden jullie per jaar tegen elkaar, neem dus zoveel mogelijk vriendinnetjes mee naar de gidsen om jullie jaar te vertegenwoordigen! Welk jaar is het beste? De eerstejaars, de tweedejaars of de duo’s? Kom het vandaag te weten van 13u30-16u30 aan het lokaal!

1 oktober: K3-vergadering

Onze liefde is een waterval, een waterval, heeee oooooh….

Je kan het waarschijnlijk al wel raden, vandaag spelen we het grote K3-spel!!!! Ben je benieuwd wat we gaan doen?

Kom dan verkleed in een K3 liedje naar het lokaal van 13u30-16u30

8 oktober: doop

Vandaag worden de eerstejaars gedoopt door de duo’s! Trek dus maar kleren aan die heel vuil mogen worden! De tweedejaars gaan vandaag gezellig koken! Van 13u30-16u30 aan het lokaal!

Hierna is het ook nog onze jaarlijkse uniformverkoop. Meer info hierover volgt nog!

15 oktober: zoom

Vandaag zullen we eens laten zien dat wij de beste Gidsen van de Noorderkempen zijn! Meer info volgt!

21 oktober: dag van de jeugdbeweging

Vandaag is het de leukste feestdag van het jaar: dag van de jeugdbeweging! Laat iedereen vandaag maar eens jullie mooie uniform zien op school!

22 oktober: groepsspel

Omdat het gisteren dag van de jeugdbeweging was, vieren we dat vandaag met een super awesome groepsspel! Van 13u30-16u30 aan het lokaal!

28,29 & 30 oktober: weekend

Woeeehooeeeee de jogi’s gaan op weekend! Hou deze datum alvast vrij als je dit zeker niet wil missen!!!! Meer info volgt snel!

Ziezo, dat was het al voor het eerste gidsenkrantje. De leiding heeft al kei veel goesting in het nieuwe jaar! We hopen jullie snoetjes elke week te zien!

Vele groetjes van jullie allertofste leiding! Xxx

Luna, Ine, Lena, Emma, Nele en Kaat