Jonggidsen

Hoipiepelooooooi jogi’s! Jullie nieuwe leiding hoopt dat jullie batterijtjes zijn opgeladen en dat jullie heeeeel veel zin hebben in het nieuwe jaar net zoals wij! Lees snel verder om te zien wat we gaan doen komende weken: 

11 september 13u30-16u30 @lokalen

Op de opening waren we al met heel veel jogi’s maar wij willen dat dit er nog meeeeeeer zijn! Zullen we voor de grootste jogi groep van heel de wereld gaan?! JAAA! Maar dit kan enkel als jullie al jullie vriendinnetjes, nichtjes, … meenemen vandaag om samen een groot stadsspel te spelen! 

18 september 13u30-16u30 @lokalen 

Ieeeeuuwwwww wij ruiken die eerstejaars al tot hier. Vandaag worden onze nieuwe jogi’s gedoopt! Stinkieeeeee zoals dit stinkdier. Gelukkig maken de tweedejaars iets super lekker zodat er goed gesmuld kan worden na deze smerige maar ooooh zoooo toffe namiddag!! Eerstejaars: doe kleren aan die in de vuilbak mogen want deze worden heeel heel heel vuil! Tweedejaars: verzin iets om te koken samen met de leiding! Duo’s: voorbereiding sturen van de doop naar de leiding! 

25 september 13u30-16u30 @lokalen 

Hoe goed kennen jullie ons en elkaar nu al na dit maandje? Hopelijk heel goed, 

want anders wordt dit een namiddag vol met kopzorgen, bloed, zweet en tranen. Vandaag spelen we wie is het over de leiding en de leden! 

2 oktober 13u30-16u30 @lokalen

Houden jullie van diertjes? Hebben jullie veel huisdieren thuis? Dan is dit DE namiddag om zeker aanwezig te zijn! Wij spelen een dierenspel vandaag om al onze geliefde diertjes op te wereld in de bloemetjes te zetten ((((((((: 

Na deze vergadering is het ook uniformverkoop @lokalen!! 

9 oktober 14u-17u @Sint-Jozef college 

Wie zijn de beste???? Wij zijn de beste!!! Dat zullen wij eens laten merken op ZOOM, wij laten die andere jogi’s een poepie ruiken en geven ze een koekje van eigen deeg jihaaaaaa. Die trofee is van ons! Meer info volgt nog via een brief! 

16 oktober 13u30-16u30 @lokalen

Zijn jullie soms ook zo’n slaapkoppen? Of houden jullie soms jullie pyjama een hele dag aan in het weekend? Vandaag mag dit ook! In plaats van jullie allermooiste uniform, gaan we dat eventjes inruilen voor jullie vetste pyjama! Kom zeker vandaag om te ontdekken welk spel we hiermee gaan doen! 

23 oktober 13u30-16u30 @lokalen 

Gisteren was het dag van de jeugdbeweging dus dat betekent natuurlijk dat wij vandaag een reuze groepsspel spelen met de hele gidsen! Wees talrijk aanwezig en kom zeker af voor deze namiddag vol met spelletjes en plezier met alllleeee stoere meisjes met pit van GODELIEEEEEF! 

30 oktober 19u-21u @lokalen 

Brrrrrrrr zijn jullie ook zo bang van Halloween zoals de leiding of zijn jullie veel stoerder dan dat? Wij denken van wel hoor! Wie durft er naar deze Halloween vergadering te komen …? SPANNEEEEEND!