Gidsen en Jins

Dag liefste gidsen en jins! Dit is alweer het laatste gidsenkrantje van 2019! Dit betekent het einde van een decennia! Gelukkig heeft jullie leiding de volgende 2 maanden weer volgepropt met litte spelletjes. 

9 november

Vandaag is het Beloftedag! Kom allemaal in volledig ZOMERuniform! Meer info staat op de brief.

16 november

Omdat het vorige keer Halloween was en we onze wereldrecorddag niet hebben kunnen doen, gaan we deze vandaag doen! Bereid jullie voor, want wij gaan vandaag wereldrecords verbreken! Hopelijk staan we in 2020 in het Guinness book of world records! Van half 2 tot half 5 aan het lokaal.

23 november

Voor de jins is het vandaag jinstage, maar de gidsen spelen van half 2 tot half 5 met ons een super awesome stadsspel. Kom allemaal met de fiets

30 november

Zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar? We zullen het vandaag te weten komen. De sint komt vandaag van half 2 tot half 5 langs in ons lokaal.

7 december

Omdat jullie druk bezig zijn met jullie examens, is het vanaf deze week ’s avonds gidsen. Vanavond maken we fakkels die we volgende week kunnen gebruiken! We spreken af van half 8 tot half 10 aan het lokaal.

14 december

Met de mooie fakkels van vorige week gaan we deze week op fakkeltocht. We spreken af om half 8 aan het lokaal en zijn terug om half 10.

21 december

Woehoew! De examens zijn EINDELIJK gedaan! Dit kunnen jullie van half 2 tot half 5 komen vieren in het lokaal. Vandaag mogen jullie samen met de leiding de lokalen mooi versieren voor onze oud-leidingsavond. We laten die oudjes eens zien hoe mooi wij het lokaal kunnen aankleden!

28 december

Omdat we deze dagen niet genoeg kunnen feesten, doen we dit vandaag met de gidsen en jins! Jullie mogen allemaal een zelfgemaakt cadeautje meenemen! De leiding zorgt voor snackjes en drinken. Doe jullie allermooiste feestkleren maar aan! Van half 2 toto half 5 aan het lokaal.

Hopelijk zijn jullie elke week massaal aanwezig om het jaar met ons spetterend af te sluiten!

XOXO jullie allerliefste en knapste leiding