Gidsen en Jins

Gelukkig Nieuwjaar allerliefste Gidsen&Jins!! Dat al jullie dromen dit jaar uit mogen komen, te beginnen met elke zaterdag weer een topactiviteit die voor jullie klaarstaat, check het snel

7 januari

We hebben elkaar twee weken niet kunnen zien, maar geen paniek! 7 januari gaan we lekker gezellig terug samenkomen voor een filmavond! Neem maar dekentjes en kussens mee om het warm te hebben en niet op te harde grond te zitten. We zien jullie dan!

Van 20:00 tot 22:00 uur.

(PS: iemand van de leiding is de dag er na jarig en gaat trakteeeeeren)

14 januari

Spannend! De jins kunnen eens de rol van de leiding overnemen. Want het is Jinsstage! Maar geen paniek gidsen. Wij hebben natuurlijk ook een activiteit voor jullie. Want vandaag doen we een quiz!! Van 13:30 tot 16:30. Laat die hersencellen maar goeeeed werken

21 januari

Iedereen mist toch wel dat kampvuur van op kamp. Als we niet naar het kampvuur kunnen gaan, brengen we het kampvuur naar ons! Bananen in het vuur? Marshmallows? Chocomelk? Kampvuurnummertjes? Wij krijgen er al zin in! Van 20:00 tot 22:00.

Het zou handig zijn als jullie allemaal wat droog hout kunnen meenemen want er is natuurlijk geen bos in de buurt en anders is het maar een zielig kampvuurtje niet waar?

28 januari

Begin jullie stemmen al maar op te warmen want vandaag gaan we cantussen!! (Disclaimer voor de ouders: Dit is natuurlijk met water whoop whoop 😉) Laat zeker weten welke liedjes jullie graag willen zingen! We zien jullie dan graag van 20:00 tot 22:00 met opgewarmde stembanden!!

4 februari

Wie kan er goed liegen en saboteren? Wel dat gaan we vandaag te weten komen, want ALLEEN VANDAAG MAG JE DAT DOEN ;) ! Vandaag spelen we: Wie is de mol? Vanaf vandaag weer van 13:30 tot 16:30 want de leiding is klaar met de examens jippieeeeee

11 februari

Bye bye leden. Vandaag gaan jullie het met andere leiding moeten doen. Want vandaag is het leidingsswitch. Benieuwd wie je nieuwe leiding voor de dag is? Kom dan zeker van 13:30 tot 16:30 naar het lokaal!