Nieuwe maatregelen vanaf 30 januari

❗️BERICHT NIEUWE MAATREGELEN❗️
Beste ouders,
Afgelopen dagen kwamen er in verband met het jeugdwerk nieuwe maatregelen. Na afwachten van het overlegcomité van gisteren zijn deze regels bevestigd. We hebben zo snel mogelijk alles besproken en zetten eventjes alles op een rijtje wat de huidige maatregelen voor onze gidsen zijn.
Wat zijn de maatregelen bij de kapoenen en kabouters?
Jullie hebben ongetwijfeld het nieuws al gehoord dat uw kind één hobby per week mag kiezen en dit in een bubbel van tien. Wij met de gidsen gaan gewoon door. De volgende activiteiten zullen er dan ook iets anders uitzien dan normaal. We overlopen het even:
- De kapoenen en kabouters worden opgedeeld in groepen tijdens de vergaderingen. Zelf hebben wij al een indeling gemaakt waar we rekening hebben gehouden met de kapoenen die samen op school zitten om zo min mogelijk te mengen.
- Wij willen jullie dan ook vragen om voor de volgende zaterdagen ook zeker tegen donderdagavond te laten weten of uw dochter aanwezig zal zijn tijdens de activiteit of niet.
De contactgegevens van de kapoenenleiding
 Nummer Ine Smeesters (Rikki): 0471464396
De contactgegevens van de kabouterleiding
 Nummer Alizée Boone (Raksha) : 0487972764
- Bij deze groepjes staat telkens ook twee leiding. Wanneer jullie dochters aankomen zal iemand van de leiding op de parking jullie dochters naar de juiste groepjes sturen.
❗️Belangrijk❗️
- Ten tweede willen wij vragen om jullie dochters een rugzakje mee te geven met een drinkbus gevuld met water, een flesje handgel (indien jullie dit hebben, wij voorzien ook handgel) en een mondmasker.
- Het mondmasker dient voor wanneer de leden niet genoeg afstand tegenover ons kunnen bewaren bij een spel. Dit is voor de kapoenen en kabouters niet zo fijn maar we willen toch extra voorzichtig zijn. Het dragen van een mondmasker zal dus niet altijd nodig zijn.
Via volgende link kan u alle regels van Scouts & Gidsen Vlaanderen terugvinden.
Hoe zit het voor de jonggidsen en gidsen & jins?
De jonggidsen en gidsen en jins zullen deze week nog gewoon online activiteiten organiseren. Meer informatie over hun activiteiten de komende weken volgt nog.
We proberen de maatregelen en updates hierover telkens zo duidelijk mogelijk te communiceren, als jullie vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Stevige linker
De leiding